Wat heb ik nu weer gedaan!
7 april 2021

Wat heb ik nu weer gedaan.

In afwachting van het mooie weer om het Cannicrossen met Jaro weer op te kunnen pakken, ben ik 20 dagen geleden een nieuwe challenge aangegaan. Een virtual run challenge door het Kruger National Park Afrika van 412 km in 84 dagen. Het leuke is dat ik daar in het echt ook geweest ben. Dus ik dacht WY NUT. Alleen reed ik toen in een auto. Nou mijn man reed. Ik zat lekker rond te kijken en te genieten. Maar ja ieder zijn ding natuurlijk.
Het plan is ,of kan beter zeggen was, om elke dag 5 km te rennen. Nou je ziet de bui natuurlijk al weer hangen. Hagel, regen en sneeuw. En dat terwijl ik de winter haat. O wat heb ik een hekel aan dit weer. Dus is de tussenstand op 7 april 2021, 29,8 km in 20 dagen. Mmmm dat is 1,49 km per dag. Een beetje een dompertje op de feestvreugde. Dus geen veren in mijn reet en geen schouderklopjes, Nee helemaal niks van dat. Wat wel. Nou denk dat ik ff mijn strategie ga aanpassen.
Ik moet nog 382,2 km rennen. En daar heb ik nog 64 dagen voor. Dat is gemiddeld 5,9 km per dag. Ja het moet haalbaar zijn. Een jaar geleden heb ik 317 km gerend in 60 dagen. Dus ook tijdens temperaturen van tegen de 40 graden. Maar rekening houden met dat ik soms niet kan moet ik eigenlijk meer dan 5,9 km per dag rennen. Zo kan ik snipperdagen opbouwen. Of tijd voor tijd hahahah. Wat ben ik toch slim. Nou een nieuwe strategie is Born.

Maar omdat dit schijnbaar nog niet genoeg is heb ik 7 dagen geleden, dus ja 1 april 2021 en paar mensen uitgedaagd om mee te doen aan de buikspieroefening challenge. In 10 dagen buikspieroefeningen opbouwen van 100 per dag naar 1000 op de 10e dag. En ik loop vandaag 7 april 2021 al een dag achter. Dus heb ik vanochtend dag 6 van de buikspieroefening challenge ingehaald en moet ik vandaag nog dag 7 doen.

En dan denk ik WAAROM WAAROM WAAROM. Waarom doe ik dit soort idioten dingen. Nou ja eigenlijk weet ik het wel. Ik heb namelijk chronische aanvallen van luiheid. Ja je leest het goed. Niks pijnlijks hoor, dus maak je geen zorgen. Het enige is dat ik soms achter de feiten aanloop (letterlijk), omdat ik dus weer iets niet gedaan heb, op de dag dat ik het moest doen. En het erge is, er is helemaal geen pilletje voor. Alleen mijn eigen doorzettingsvermogen en mijn geestelijkekracht om mijzelf positief te stimuleren kunnen mij hiervan redden. Want opgeven is geen optie.

Dus moraal van het verhaal.
Soms moet je gewoon Doen.

Wordt vervolgt.

Blogs

Neem een kijkje tussen mijn nieuwste blogs.

Blog afbeelding
Wat heb ik nu weer gedaan!

7 april 2021

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 2

22 oktober 2020

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 1

17 oktober 2020

Meer lezen

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met mij op!