Mijn tweede Marathon
10 oktober 2016

Mijn tweede marathon

Na mijn eerste marathon op Curaçao bleef ik fanatiek rennen. Hier en daar wat 10 km evenementen en gewoon voor de lol wat trail-runs. Maar ik merkte dat ik in een “Heb geen Doel dipje kwam”.

Ik ben een persoon die altijd een doel moet hebben. Dit kan een vakantie zijn, een leuk ren-evenement waar ik naartoe kan trainen of een feest dat ik kan organiseren. Het maakt niet uit als er maar iets is.

Dus er werd een vakantie naar Uganda geboekt. Ik wilde altijd al heel graag de berg gorilla’s zien. Tijdens deze reis kregen wij een goede band met onze chauffeur. Zo kwamen mijn man en ik erachter de kleinzoon van onze chauffeur een hartoperatie moest ondergaan. Het manneke was net 4 jaar oud. Deze informatie was de aanzet voor mijn tweede marathon. Ik ging geld inzamelen voor deze kleine Dennis. En dit zou ik doen door op 10 oktober 2016 de marathon van Amsterdam te gaan lopen. Maar wel in mijn Signi Zoekhonden ren-shirt.

Maar mensen om geld vragen is niet makkelijk. Hiervoor moet ik echt moed verzamelen. En als ik de moed heb, hoe pak ik dat dan aan. Want het was dit keer niet voor Signi zoekhonden, de organisatie die iedereen wel kent of van gehoord heeft. Nee dit keer was het voor een Afrikaans jongetje van 4 jaar die totaal geen bekendheid heeft in Nederland. Daarom besloot ik om alleen bekende te vragen. Mensen die weten dat het geld op de juiste plek terecht komt.

Dus tijdens het benefietfeestje, wat wij hadden georganiseerd voor Signi Zoekhonden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik alle genodigde gevaagd om per elke gelopen km van de marathon een bedrag te donderen.

Tot mijn verbazing waren veel gasten bereid om mee te doen. Ik heb de Marathon uitgelopen en heb zo € 400,00 opgehaald. Ik was super blij met dit bedrag.

Zo hebben mijn man en ik kunnen bijdragen aan het leven van een klein jongetje van 4 jaar.

Blogs

Neem een kijkje tussen mijn nieuwste blogs.

Blog afbeelding
Wat heb ik nu weer gedaan!

7 april 2021

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 2

22 oktober 2020

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 1

17 oktober 2020

Meer lezen

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met mij op!