Mijn derde marathon 1.1
26 januari 2020

 

Mijn derde marathon. 1.1

De Marathon van Rotterdam is uitgesteld naar 2021. Ik zou deze in eerste instantie in mei 2020 en later in oktober 2020 lopen om geld in te zamelen voor Signi Zoekhonden. Jammer maar dit is niet doorgegaan. Hij is wederom verplaats naar 2021.

Waarom loop ik voor Signi?

Signi Zoekhonden is een non-profit Stichting. Deze stichting heeft als doel vermiste mensen op te sporen, om de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken te beëindigen. Dit doen ze met behulp van zoekhonden en een duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoekteam. Signi zoekhonden stelt in haar werkzaamheden één ding centraal: het vinden van vermiste personen. Dit alles doen ze met eigen middelen en donaties. Want Signi vraagt geen geld.

De training

Vanaf nu ga ik wekelijks een blog schrijven over voortgang van mijn training voor de Rotterdam marathon.

Wat deze training uniek maakt is dat ik tijdens het trainen een geurspoor uitzet voor de Signi honden. Zaterdag 25-1-2020 heb ik mijn eerste geurspoor uitgezet van 4,8 km. Na vele weken zijn de honden nog steeds in staat om mijn geurspoor te traceren en te volgen.

Ik ga jullie op de hoogte houden over hoe het trainen gaat. Maar ook laat ik jullie weten als de Signi honden mijn geurspoor hebben gevolgd en hoe dat gegaan is.

Esther en Janette zijn de oprichters van Signi Zoekhonden.

Signi honden:

Girl Power Signi (G.P.S.)

Blackthorns watersearchdog, Signi’s operationele Salto (S.O.S.)

Signi’s P.D. (Plaats Delict)

Signi’s Quick Paddle 

Signi’s very good Fellow

Wil je meer lezen over Signi? Ga dan naar onderstaande link.

https://www.zoekhonden.com/

Tot volgende week

Groetjes Tineke

Blogs

Neem een kijkje tussen mijn nieuwste blogs.

Blog afbeelding
Wat heb ik nu weer gedaan!

7 april 2021

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 2

22 oktober 2020

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 1

17 oktober 2020

Meer lezen

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met mij op!