En wat ga ik nu doen > Canicross met Jaro
16 oktober 2020

Mag ik even voorstellen. Jaro mijn jongste RR.

En wat ga ik nu doen > Canicross met Jaro.

De Marathon van Rotterdam gaat dit jaar niet door. Ik heb mijn licentie verkocht, heb er geen zin meer in. Maar ja wat ga ik dan doen. Ik ga een nieuwe uitdaging aan. En niet zomaar een. Ik ga met mijn losgeslagen projectiel Canicrossen. Ben ik levensmoe vraag mijn man. Uhuhuh Nee hoezo. Ga je echt met Jaro Canicrossen. Je koppelt hem vast aan jou en jullie gaan rennen. Ja niet zo moeilijk toch. Nee als je een normale hond heb niet. En wat is een normale hond vraag ik hem. Nou een die luistert om te starten. Een die zich niet helemaal lijp rent zodat hij neervalt en niet meer kan lopen. Mm klopt dat doet die gek wel hahah echt niet normaal. Een die niet tegen alle mensen aanspringt die hij in het bos tegen komt. Ja schatje maar daarom zit hij vast aan mij. Wat ben ik toch slim. En een die niet zo verwent is als Jaro dat hij s’avond onder een dekentje wordt ondergestopt als hij gaat slapen. O zeg ik, dus dat is normaal. Nou dan ga ik gewoon een nieuwe uitdaging aan, Ik wordt een Jaro temmer. Een RR is namelijk een leeuwenhond. Vandaar een Jaro temmer hahah. En zo is het begonnen.

Bij Canicross Gear een uitrusting besteld en hij past. Staat hem zo stoer. En zaterdag 17 oktober 2020 gaat onze eerste Canicross plaats vinden. Daarom wil ik iedereen vragen om zich tussen 09:00 en 10:00 niet in het bos te begeven. Puur uit zelfbescherming.

Mocht het na deze datum heel stil worden op deze blog dan had mijn man gelijk. Maar zie je super gave foto’s en een spannend verhaal over mijn Canicross ster dan had ik gelijk. Dus let op voor de up date over mijn nieuwe Canicross Adventure.

Blogs

Neem een kijkje tussen mijn nieuwste blogs.

Blog afbeelding
Wat heb ik nu weer gedaan!

7 april 2021

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 2

22 oktober 2020

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 1

17 oktober 2020

Meer lezen

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met mij op!