Bore Out
16 november 2019

Bore-out

Je krijgt een Bore-out niet door heel hard te werken. Nee het tegenover gestelde is waar. Je krijgt een Bore-out juist door verveling. Een Bore-out kent dezelfde lichamelijke en geestelijke klachten als een Burn-out. Alleen is de oorzaak anders. Aan een Bore-out wordt niet zoveel aandacht besteed als aan een burn-out. Maar gelukkig komt hier verandering in. Want je kan goed ziek worden als je elke dag naar je werk moet terwijl je er niet wilt zijn.

Wat zijn de kenmerken
Je hebt een Bore-out als je alle interesse in je werk hebt verloren. Je ervaart geen enkele uitdaging meer. Elke dag het zelfde deuntje. Je gaat naar je werk maar weet totaal niet wat je daar moet gaan doen. De automatische piloot maakt overuren. Je wordt op geen een vlak geprikkeld. Het lijkt erop dat de promotiekansen en alle leuke projecten naar andere collegae gaan. En jou zien ze niet staan. Ze zien niet dat jij onder je niveau aan het werk bent. Ze zien niet dat jij al het werk binnen no time af hebt. Maar je weet ook niet hoe je dit moet doorbreken. Want jij bent nu eenmaal niet iemand die zich op de voorgrond begeeft
Wat kan jij eraan doen
Ze zeggen niet voor niets “een brutaal mens heeft de halve wereld” Het woord profileren en anticiperen staan nu nog niet in jouw woordenboek. Maar daar gaan wij samen verandering in brengen. We gaan DOEN. Het Wandelcoach traject start op het niveau waar jij je op dat moment begeeft. Je krijgt handvatten om de Bore-out aan te pakken. Om een veranderslag te maken gaan we zowel fysiek als geestelijk aan de slag. Tijdens het Wandelcoach traject gaan we met behulp van Mindfulness terug naar het hier en nu. Vanaf daar gaan we stappen zetten richting herstel. Jij gaat weer de regie voeren over je eigen leven. Je gaat kansen zien, creëren en pakken. Hoe kan dat? Omdat je meer energie zult hebben.

 

From the Bottom to Sky High

 

De 7 pijlers van Mindfulness
• Niet oordelen: Oordeel niet te zwaar over jezelf en over andere.
• Geduld hebben: Elke verandering kost minimaal 60 dagen. Je lichaam en je hersenen hebben deze tijd nodig om zich aan te passen.
• Altijd opnieuw beginnen: Vallen mag. Maar we staan weer op en gaan verder.
• Niet streven: Met rust, focus en controle bewandelen we samen jouw weg.
• Acceptatie: Je bent wie je bent en het is zoals het is.
• Loslaten: Elk einde is een nieuw begin.

Blogs

Neem een kijkje tussen mijn nieuwste blogs.

Blog afbeelding
Wat heb ik nu weer gedaan!

7 april 2021

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 2

22 oktober 2020

Meer lezen
Blog afbeelding
Canicross met Jaro dag 1

17 oktober 2020

Meer lezen

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met mij op!