Wandelcoaching

Wandelcoach traject

Wandelcoach traject bevordert het herstel bij een Burn-out.
Je voelt je lichamelijk en geestelijk totaal uitgeput. Je lichaam is opgebrand. Een burn-out is het gevolg van langdurige stressklachten die steeds erger geworden zijn en waaraan je te weinig aandacht hebt besteed. Uit de cijfers van TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat 1 miljoen Nederlanders burn-out klachten ervaren.
Het start meestal met vage klachten. Je bent moei, je hebt even geen energie, je slaapt niet zo goed meer. En dan worden de klachten erger. Je hoofd zit vol. Je hebt nergens zin in. Je ene voet voor de andere zetten kost al teveel energie. Je kan om niks huilen. En het enige dat je wil is op de bank zitten. Herken je dit. Ik wel. Ik heb een Burn-out gehad. Vaak heb je het zelf niet door. Je bent je niet bewust van de oorzaak. Laat staan dat jij je bewust bent van de gevolgen. As je een burn-out verwaarloost kan dit levenslange gevolgen hebben. De oorzaak is voor iedereen anders maar de fysieke en geestelijke klachten komen op hetzelfde neer.

Wat kan je eraan doen
Mindful Coaching & Bewegen heeft zich gespecialiseerd in Wandelcoach trajecten. Coaching maar dan in de buitenlucht. Je gaat niet alleen op geestelijk gebied aan de slag. Je gaat ook fysiek stappen zetten richting je herstel,
Wat is de basis van Herstel
Door Mindfulness oefeningen gaan we bewustwording creëren. Terug naar het hier en nu.
Dit is jouw eerste stap naar herstel. Dit combineren we met ademhalingstechnieken waardoor je uit je hoofd naar je hart gaat. Maar ook met fysieke oefening op het gebied van focus en controle en meditatie gaan we een nieuwe basis leggen waar je de rest van je leven wat aan heb. Dit alles is niet mogelijk als je niet eerst leert om los te laten. Misschien is dit wel de meest intensieve fase waar je doorheen moet gaan. Maar daar ga ik jou bij helpen.

De 7 pijlers van Mindfulness
• Niet oordelen: Oordeel niet te zwaar over jezelf en over andere.
• Geduld hebben: Herstel komt. Alleen is niet vooraf te voorspellen hoe lang de weg er naartoe is.
• Altijd opnieuw beginnen: Vallen mag. Maar we staan weer op en gaan verder.
• Niet streven: Met rust, focus en controle bewandelen we samen jouw weg.
• Acceptatie: Je bent wie je bent en het is zoals het is.
• Loslaten: Elk einde is een nieuw begin.

Aanmelden via onderstaand formulier.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met mij op!