Power-walk

Power walking

Als jij tussen wandelen en hardlopen inzit. Dan is power walking iets voor jou.

Tijdens deze power walk cursus, leer je om de Buteyko ademhalingstechniek toe te passen. Dit is een techniek die gebaseerd is op de neusademhaling. Je ademt rustig in en uit door je neus. Hierdoor krijgt je lichaam meer tijd om alle zuurstof goed op te nemen.

Ben jij iemand die veel door zijn mond ademt en snel buiten adem is? Dan kan deze techniek voor jou de oplossing zijn. Je zult merken dat je ademhalingsconditie verbetert. Dat je uithoudingsvermogen wordt vergroot en dat je minder snel in ademnood komt.

Door goed te ademen heb je meer controle over je hartslag. De bloedsomloop wordt geactiveerd en de zuurstoftoevoer vergroot. Het calorieverbruik kan hierdoor oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Deze sportieve training is een simpele manier om meer te bewegen, af te slanken en gezond te blijven. Power Walking is een goede manier om fit te blijven en kan beoefend worden door jong en oud.

Maar let wel op. Het toepassen van de Buteyko methoden is een proces. Je moet jezelf de tijd en de kans geven om deze techniek eigen te maken. Ben jij bereid om in jezelf te inverteren? Meld je dan aan.

Elke bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. In totaal komen we 5 keer samen.

Kosten: € 95,– per persoon

Startdatum en tijd in overleg.

Aanmelden via onderstaand formulier.

 

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met mij op!